2011. november 16., szerda

karácsonyi ajándék saját kezűleg - teamécses

Három kitűnő karácsonyi ajándék ötletet mutatok nektek, aki rendszeresen olvassa blogomat ismerősek lesznek a dolgok, mert összefoglalok egy két bejegyzést!

Azt szeretnéd, hogy olcsó karácsonyi ajándék kerüljön a fa alá, akkor készíts el az itt bemutatott ötletek egyikét vagy válogass a csináld magad menüpont alatt bemutatott ajándékok közül és vegyél részt a karácsonyi nyereményjátékban!

  • Teamécses díszítése gyönggyel
Mécses oldalát ragasztózzuk be  és forgassuk meg apró gyöngyben!Hogy díszesebb legyen az ajándékunk méhviaszlapot szabjunk a tetejére!
Több darabot tehetünk egy díszdobozba, vagy kiürült ferrero-s átlátszó dobozba díszmasnival!







  • Mécsestartó üvegfestékkel
Ezt az üveg mécsestartót régen az Ikeában szerezhetted be ,lehet találsz a fiók mélyén belőle egy kettőt! Hobby vagy papír boltban szerezhetsz színű üvegfestéket.Dolgozhatsz matrica festékkel, közvetlenül vidd fel a mintát az üvegre.Sima üvegfestéknél a tartósságát növelheted, ha kiégeted 170 fokon a sütőben.
Először a kontúrt vidd fel, egy nap száradás után kiszínezheted!A mintát a fantáziádra bízom!



  • Mécsestartó kaviccsal

Törött talpaspohárból egyedi mécsestartót készíthetsz!
Az üveg szélét kend be hobby ragasztóval és szórd be apró kaviccsal, az pohár belsejét töltsd meg kaviccsal, ha nem szeretnéd kiszórni belőle a kavicsot, bele is ragaszthatod! A kavicsot apró gyönggyel is helyettesítheted, így olyan színűt tudsz készíteni ami passzol a lakásodba!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...